ZARA: Ove moderne sandale možete nositi u svim prilikama (a sada su na sniženju!)

0

Ah, to divno ljeto! Volimo ga iz više razloga, a sigurno nam je i veoma drago kada počnu sezonska sniženja. A kako biste i ovog ljeta imale veoma moderan stajling, pobrinuće se i ove Zara sandale, a koje su sada na sniženju.


Sezona otvorene obuće u punom je jeku, a možete pronaći tako mnogo modela obuće koji će vam pomoći da vaš stajling izgleda što upečatljivije. Upravo takav su i ove Zara ravne sandale koje su ukrašene najpopularnijim životinjskim printom ove godine, a to je zebra.

S obzirom na to da je riječ o ravnim sandalama, udobnost je apsolutni imperativ, a upravo sam zebra dezen će vaš stajling podignuti na jedan viši nivo. Naravno, bilo bi i više nego poželjno da ovo bude jedini asesoar sa životinjskim pritnom u sklopu jedne kombinacije, kako bi sve izgledalo što modernije, upečatljivije i skladnije.

Na kraju, ono što nas je još veoma obradovalo svakako je cijena ovih sandala. Naime, one koštaju svega 12.95 KM pa ih možemo nazvati i odličnom investicijom, imajući u vidu da ćete ih nositi tokom svih toplih dana ove godine, ali i sljedeće.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info