Štikle: 5 najmodernijih modela ove sezone!

0

Ljetne cipele ponekad mogu biti i prilično “nezgodan” dio u ljetnjoj garderobi. Pronalaženje cipele odgovarajuće visine i udobnosti, koja dovoljno diše i koja se veoma dobro slaže sa svim ljetnim komadima garderobe može biti i prilično mukotrpan “posao”.

Ali, ne brinite – sljedećih pet modela idealni su za sve prilike i odlično se slažu sa svim ljetnim kombinacijama.

Pravo osvježenje

Kladimo se da već imate par crnih sandala u svojoj garderobi, ali vrlo vjerovatno nemate crvene! Upravo one će osvježiti vaš stajling ovog ljeta, bez prevelikog uticaja na ostatak garderobe, a ujedno će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite. Niska, masivna peta omogućiće vam da se veoma lako krećete, ali i da se osjećate veoma ugodno i dok plešete, bilo da je riječ o večernjem izlasku ili svečanoj prigodi. Kupite ih ovdje.

 

Perfektno dezenirane

Karirani uzorak gotovo pa uvijek je odlična opcija, ali ukoliko ga nosite u većim “količinama”, možete se izgubiti u njemu i izgledati prilično nezgrapno. Umjesto da birate komade garderobe sa ovim dezenom, odlučite se za štikle! Bez obzira da li ćete ih kombinovati sa monohromatskim stilom ili pak sa farmericama i bijelom majicom, one će u potpunosti uljepšati vaš stajling i pomoći vam da izgledate veoma upečatljivo. Kupite ih ovdje.

 

Ljetna elegancija

Kada su u pitanju elegantne ljetne kombinacije, a koje želite da malo začinite trendovskim asesoarima, onda su ove sandale jedan od fantastičnih izbora. Veoma moderne i jako udobne, a model u neutralnim nijansama (što je u ovom slučaju crna), uvijek je pun pogodak. Idealne za kombinovanje sa suknjama, haljinama ili elegantnim patanlonama. Možete ih kupiti ovdje.

 

Vitka i visoka

Široka blok peta omogućava maksimalnu udobnost i podršku prilikom hodanja, jer stvara širu bazu za vašu petu nego što to čini standardna stileto štikla. Ove jednostavne sandale odlične su za svakodnevne ljetne prilike, a najbolje od svega je to što vam pomažu da vizuelno izgledate više, jer su u boji kože, ali i vitkije (ukoliko ih uparite sa nekim od komada garderobe koji imaju visoki struk). Kupite ih ovdje.

 

Ljetni glamur

Zanimljivi sjajni detalji, kojima su ukrašene ove sandale, dodaće vašem ukupnom stajlingu dozu glamura, a da to ne izgleda previše očigledno. Umjereno visoka peta čini ove sandale veoma udobnim za nošenje, a možete ih smatrati i pravom malom investicijom – nosićete ih na vjenčanjima i svim drugim svečanim događajima i u sezonama koje su pred vama. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info