Honor telefoni – Za život u pokretu

0

Život je neprestano kretanje a Honor telefoni su spremni za svaki vaš pokret. Ako tražite odličan smartphone i pouzdan brend, Honor telefoni su pravi izbor.

Honor 8x je savršen spoj elegancije i efikasnosti sa fenomenalnim ekranom od 6,5 inča i sa sofisticiranom izradom. Ovaj superioran telefon je namijenjen mlađim korisnicima koji vole privlačan i moderan dizajn i perfektne kamere a takođe pruža sjajan odnos cijene i kvaliteta. Uz tarifni model Pretplata: M+ ovaj telefon može biti vaš po cijeni od 68,69 KM a ostatak platite na rate od 11,97 KM.


Honor 20 Lite telefon karakteriše jedinstven i atraktivan dizajn, kao i odlične fotografije. Budući da posjeduje najbolju četvorostruku kameru u svojoj kategoriji i sa vrhunskim karakteristikama, Honor 20 Lite je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale. Kupovinom ovog telefona dobićete na poklon i Honor Band 4 Running Edition. U preporučenoj Pretplata: L+ tarifi možete ga kupiti po cijeni od samo 1 KM.


Honor 10 Lite je jedan od najljepših telefona koji su se pojavili krajem prošle godine i u stanju je da uz određene kompromise ponudi ono što imaju skuplji modeli. Ovaj telefon ima široki ekran visoke rezolucije, dualnu glavnu kameru i 24 MP selfi kameru dok kvalitetna baterija obezbjeđuje dugotrajan rad. Honor 10 Lite je pravi kralj među telefonima u svojoj klasi a uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ može biti vaš po cijeni od 71,26 KM a ostatak platite na rate od 12,38 KM.

Učinite pravi korak uz Honor telefone!

Za više informacija o Honor telefonima pozovite 0800 50 000, posjetite m:tel sajt ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info