Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za juli 2019.

0

Juli… Ljeto, sunce, plaža, more. Bilo da ste već na nekoj prekrasnoj destinaciji i uživate u zasluženom odmoru, vratile ste se i radite punom parom ili brojite dane dok ne krenete, donosimo šest odličnih prijedloga koji će vam ovaj mjesec učiniti još boljim.

Moderna i ovog mjeseca


Ukoliko postoji jedan komad garderobe po kojem se prepoznaje da je ljetna sezona u punom jeku, onda je to sigurno mala bijela haljina. Da, ona je jedna od najboljih opcija za ljetnu sezonu, a tokom ovog mjeseca spojite dva popularna trenda u jednoj haljini. Kako? Birajte bijelu midi haljinu A kroja na kopčanje. Model i dužina ove haljine dozvoljavaju vam da je nosite u svim prilikama, a možete je kupiti ovdje.

Po mirisu se ljeto poznaje…


Postoji tako mnogo parfema koje biste mogle birati ovog mjeseca i, generalno, tokom ove ljetne sezone, ali vi ipak birajte onaj koji je najpopularniji. Opisan kao aura mediteranske ljepote, Light Blue Eau Intense smanjuje intenzitet citrusa te pojačava cvjetne note kompozicije. Ženstven, privlačan i pomalo zavodljiv, iako je predstavljen prije dvije godine, najveću popularnost doživljava ovog ljeta, a vi ga možete kupiti ovdje.

Internet i na moru? Evo kako!


Idete na odmor i želite da imate internet na svom telefonu, bez bojazni da će hotelske pristupne tačke biti opterećene zbog velikog broja korisnika ili da nećete moći otvoriti nijednu stranicu zbog činjenice da je hotelski internet veoma spor? Odlične vijesti nam stižu i kompanije m:tel koja se pobrinula da njeni korisnici bezbrižno surfaju internetom i kada su na odmoru ili putovanju. Ukoliko ste korisnik na nekoj od pretplata tarifa, a boravićete ovog mjeseca (i ljeta) u Hrvatskoj, Turskoj, Grčkoj, Sloveniji, Austriji ili Njemačkoj, više informacija o tome kako da bezbrižno surfate internetom saznajte ovdje. Naravno, nisu zaboravljeni ni korisnici dopune, a više informacija o uslugama možete saznati ovdje.

Zasladite svaki dan


Ljeto je, vruće je i ne provodi vam se tako mnogo vremena u kuhinji, ali ipak vam se jede nešto slatko? Ovu fantastičnu tortu napravićete veoma brzo i lako, čak iako nemate neko posebno kulinarsko umijeće. Ona se ne peče pa nećete morati ni paliti rernu na ovim ljetnim temperaturama, a ovdje pogledajte i kako da je napravite.

Lagano štivo za lagane dane


Bilo da ćete na odmor ili pak želite veoma lagano štivo tokom ovog mjeseca, krajnje je vrijeme da upoznate Karlotu. Ona ima gotovo trideset godina, nema dlake na jeziku pa je upravo zbog toga ostala bez posla, porodica joj je totalno otkačena te jedva izlazi nakraj s majkom, sestrom, rođacima. S obzirom na to da je ostala bez posla, mora da izda jednu sobu u koji će se useliti pisac Luka… Ukratko, ovo je knjiga u kojoj ćete apsolutno uživati, a možete je kupiti ovdje.

Jeste li čule za Sluškinju?


Možda ste već imale priliku da pročitate roman Sluškinjina priča, spisateljice Margaret Atvud, a ukoliko niste (što vam svakako preporučujemo), obavezno pogledajte seriju istog naziva. Radnja je smještena u ne tako daleku budućnost kada Sjedinjene Američke Države prestaju da postoje i umjesto njih osniva se Gilead – prilično mračno mjesto za sve žene, a posebno za one koje su još uvijek plodne. Trenutno se u svijetu prikazuje treća sezona ove serije, a ovdje saznajte i gdje je možete gledati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info