Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Iako vi već neko duže vrijeme radite, glavu ne dižete i negdje se nadate da će se ovaj „trend“ uskoro završiti – budite sigurni da se to u ovoj sedmici neće dogoditi. Očekuje vas potpuna zbrka u kojoj ćete se teško snalaziti i za koju će vam trebati svi vaši živci i organizacija da biste uspjeli da je riješite i raščistite.

No, vjerovali ili ne – i to ćete uspjeti. Problemi u kontaktima sa kolegama i saradnicima – ili ćete vi kasniti pa će vas kritikovati ili će kasniti drugi pa ćete se vi nervirati… Čekajte kraj sedmice i malo mira.

Ljubav. Sedmica u kojoj bi bilo fenomenalno da vi i partner provodite više zajedničkog vremena tek tamo negdje od petka. Dane prije toga bolje preskočite, jer postoji velika šansa da se pokačite i napravite jednu finu, gromku raspravu.

Partner je u nekom velikom problemu koji ga muči, a umjesto da vam se požali i pokaže svoju slabost, on će „tražiti kavgu“ koju ćete vi jedva dočekati, jer ste i vi frustrirani time što vam sto ljudi odjednom skače po živcima. Lijepo se vi gledajte tamo od petka – em neće biti rasprave, em će strast funkcionisati super.

Slobodne Vodolije, vas će juriti čas stari, čas novi, čas mlađi, čas stariji. Možda vam početni momenat bude zanimljiv, ali za dalje – veliko je pitanje…

Zdravlje. Kičma, pluća, problemi sa disanjem, alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info