Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Pred Vagama je još jedna sedmica u kojoj će se naraditi. I ne samo to – u ovom periodu ćete morati da u pokretu smišljate rješenja za kojekakve sitne probleme i situacije koje će svaki čas iskrsavati. Može biti problema sa papirima, u dogovorima, može biti teškoća da završite čak i neke najosnovnije obaveze.

Iako će početni momenat izgledati dramatično, više je nego izvjesno da ćete sve rješavati i uspješno privoditi kraju. Poboljšajte komunikaciju sa kolegama i sa saradnicima.

Ljubav. Šta god da se dogovorite sa voljenom osobom, vjerovatno će u posljednjem trenutku morati da se mijenja. Gdje god da krenete, moraćete da se vratite, jer ste nešto zaboravili.

Na to, posao će vam oduzimati ogromnu količinu vremena pa baš i nećete u svakom momentu biti raspoloženi za partnerove prijedloge, a iskreno rečeno – i malo će vas nervirati… S druge strane, svjesni ste da vam je potrebno da budete društveniji. Zato ćete povremeno načiniti ustupak.

Slobodne Vage će živnuti, osjetiti potrebu da promijene nešto kod sebe i da se prikažu u drugačijem svjetlu. Osjećate se dobro.

Zdravlje. Problem sa pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info