Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Moguća su kraća poslovna putovanja. Neka od njih, iako najavljivana već duže vrijeme unazad, će vas iznenaditi zato što ćete morati bukvalno u trenutku da se pakujete i spremate na put. Nećete imati mnogo vremena na pripreme.

Ne kukajte, em ćete se provesti dobro em možete napraviti neke vrlo značajne dogovore i poteze. Odnos sa kolegama i saradnicima će povremeno biti naelektrisan – tražite konstruktivna rješenja, ne rasprave. Sređivanje papiroloških problema i dozvola.

Ljubav. Najbolje bi bilo kada biste poslušali savjet od strane partnera koji već neko duže vrijeme pokušava da vas ubijedi da odete negdje zajedno. Ne izgovarajte se poslom i obavezama, ne izgovarajte se manjkom novca i vremena – uvijek možete pronaći makar jedan dan i provesti ga sa osobom koju volite, negdje daleko od svih.

Ukoliko partneru baš ni po jednom pitanju ili molbi ne izađete u susret, nemojte se čuditi negodovanju i buri nezadovoljstva.

Slobodni, kod vas će se sve dešavati preko noći. Brzinski ćete osvajati i biti osvajani, brzinski ćete se zaljubljivati i vodićete vrlo buran i inspirativan društveni život. Pa i ako je samo avantura, kakve veze ima – super je!

Zdravlje. Problemi sa stomakom i kičmom, alergije i pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info