Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Da budete fini i dobri, da se ne svađate, da ne dramite previše, a pogotovo da se ne prepucavate sa nadređenima, jer lako može doći do dubokog raskola među vama. Neke situacije, u kojima ste pogriješili ili neke tehničke, papirološke greške i propusti, sada mogu doći na dnevni red i možete biti iskritikovani.

Šta da vam kažemo – ako ste zaista krivi, gledajte da ovo ispravite bez mnogo buke. U principu, u ovoj sedmici se sve može riješiti samo ako vi izbrojite do deset prije bilo kakvih reakcija.

Ljubav. Vi ćete u ovoj sedmici biti bijesni na sebe, na sav svijet, na svakog ko se nađe ispred vas pa se lako može dogoditi da osoba koju volite, zasluženo ili potpuno nezasluženo, takođe dobije „porciju“ vaše nervoze.

Vi se ipak potrudite da svoju nervozu ne prenosite na partnera i bolje saslušajte njegove prijedloge, jer su dobri i mogu učiniti da em vas dvoje uživate, em da provedete zajedničko vrijeme, em da ta tenzija u vama splasne.

Slobodne Škorpije će možda mnogo da pričaju, ali malo zaista i da rade. U prevodu – kontakata sa suprotnim polom će biti, ali ćete vi njih jako brzo „ohladiti“ i svojim ponašanjem i stavovima otjerati od sebe. Doduše, može se pojaviti i jedna vrlo, vrlo zanimljiva osoba…

Zdravlje. Problemi sa stomakom, pritiskom, sa kičmom i stresom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info