Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Napetost na dnevnoj bazi u poslovnom okruženju će biti toliko gusta da ćete je moći nožem rezati. Svi su nervozni, svi pritisnuti i kao da čekaju samo jednu riječ da se istresu na prvu osobu koja je pored njih. I odnos sa saradnicima će biti zahtjevan po vas pa pripremite svu svoju snagu, jer će vam trebati.

Obratite posebnu pažnju na rokove koje morate ispoštovati, naročito kada je papirologija u pitanju ili kada se vezujete za dogovore. Shvatićete da na neke osobe ne možete više da računate.

Ljubav. Povremeno se osjećate vrlo nesigurno i u tim momentima je dovoljna jedna partnerova pogrešna riječ ili postupak da potonete u potpunosti. A baš ove sedmice vaše drago biće može nehotice izazvati još jedno od tih „potonuća“.

Voljena osoba vam može reći nešto što vam se neće dopasti ili pak može biti gruba u svojim izjavama, a vi se ovog puta nećete povući već ćete biti više nego voljni da se raspravljate. Ova sedmica baš i nije dobra da se vas dvoje nešto razračunavate, jer to može dovesti do kratkotrajnog zahlađenja između vas dvoje.

Slobodne Ribe, kod vas je već situacija mnogo ružičastija. Odlična šansa da baš u ovoj sedmici otpočnete nešto što će biti vrlo pozitivno i inspirativno za vas.

Zdravlje. Promjenjiva zdravstvena situacija. Prilično naglašen stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info