Rak: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Neke nove prilike će se otvoriti, a neke stare kojima ste se nadali, slavno će propasti. Ukoliko se u ovoj sedmici suočite sa odbijanjima bilo koje vrste, povucite se i recite sami sebi: „Doći će maca na vratanca“, jer vjerujte – hoće i to mnogo brže nego što mislite.

A vi se okrenite na onu stranu koja širi ruke pred vama. Ukoliko već dugo imate neke poslovne planove ili razmišljate o promjeni, situacija će se neočekivano namjestiti da vas pogura u ovom pravcu.

Ljubav. Malo ćete se u ovoj sedmici natezati sa voljenom osobom i to samo ako dozvolite da na dnevni red opet dođu pitanja oko kojih ni u prethodnim pokušajima niste uspijevali da pronađete kompromis. Bježite od takvih tema i okrećite situaciju na drugu stranu.

Neki od vas će imati potrebu i da partnera zatrpaju ljubavlju u ogromnim količinama, a ukoliko vam ne bude odgovoreno adekvatno, odmah ćete se duriti i povlačiti u sebe.

Slobodni Rakovi imaju jednu ekstra slatku ljubavnu priliku. Ne propuštajte je i ne saplićite je, da vam ne pobjegne! Nema tu mnogo vremena za razmišljanje i predomišljanje – kada se šansa pojavi, zgrabite je čvrsto rukama…

Zdravlje. Moguće povrede. Povremeno problemi sa stomakom, zbog neadekvatne ishrane ili stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info