Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Merkur kreće retrogradnim hodom i odmah u ovoj sedmici krenuće da vas sapliće. Što više budete žurili, kao da će pred vas sve više izlaziti situacije koje vas usporavaju ili vraćaju korak unazad.

Do polovine sedmice nećete znati gdje udarate, a onda će tenzija krenuti da se spušta i da se zavrzlame, bilo po pitanju dogovora, bilo papirološke prirode, sređuju i dolaze na svoje mjesto. Mogu vas vrlo prijatno iznenaditi neki pozivi – možda sa mjesta gdje ste ranije konkurisali ili od strane bivših saradnika.

Ljubav. Pravi trenutak za emocije, pravi trenutak za više bliskosti i ljubavi u odnosu sa voljenom osobom, a pravi momenat i za one koji bi da otpočnu sa avanturom zvanom „zajednički život“.

I sve će funkcionisati baš kako treba i dobro (neki manji problemi sa porodicom, ali to se da riješiti) dokle god ste vi mirni, raspoloženi i puni pozitivne energije. Ukoliko vas uhvati nervoza – biće svađe. Višak energije i nervozu trošite na poslu, kroz majstorisanje u kući ili kroz fizičku aktivnost.

Slobodni, evo prilike da naletite potpuno neočekivano na nekog koga dugo niste vidjeli i da taj susret označi početak jedne fine komunikacije i još finiije ljubavne priče. Dani odlični za zabavu, za izlazak, za putovanje na odmor…

Zdravlje. Problemi sa stomakom ili disajnim organima. Oprez u saobraćaju i prilikom sportskih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info