Lav: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Papirologija će vam kidati živce i gubićete mnogo vremena na pokušaje da se izborite sa dokumentacijom, dozvolama, ugovorima. Neće vas slušati ni tehnička sredstva – imaćete osjećaj da šta god da je vama potrebno – kompjuter, faks, kopir mašina – kako se približite, pokvari se ili odbija saradnju.

Ovo može biti sedmica i za ono čuveno: „Fali ti još jedan papir“… U svakom slučaju, naoružajte se strpljenjem i zapamtite – šta god da je i koliko god da je komplikovano – rješavate do kraja sedmice!

Ljubav. Ni sami ne znate niti umijete da definišete svoja trenutna osjećanja prema partneru. U jednom momentu biste iz sveg glasa i svima vikali koliko vam je stalo do njega, a u drugom biste najradije pobjegli što dalje da ga više nikada ne vidite.

Vaš odnos u ovoj sedmici funkcioniše na onoj tankoj liniji između ljubavi i hladnoće – ići ćete iz jedne krajnosti u drugu. U prevodu – svega će biti, mira biti neće. Neki od vas mogu izlaz i bjekstvo od cijele situacije koja ih muči pronaći u flertovanju.

Slobodni Lavovi, u vrlo ste aktivnom periodu i ukoliko vam se neko dopada, nećete čekati da budete osvojeni. Inicijativu svakako imate, a malo je onih pripadnika suprotnog pola koji bi sada mogli da vam odole.

Zdravlje. Problemi sa kičmom. Bolovi u rukama i nogama. Mogućnost povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info