Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Sve će se nekako namiještati i gurati vas da brzinski donosite odluke, da mijenjate planove koje ste dugo formirali i dugo na njima radili, u suštini – sve će vas tjerati da napravite zaokret od sto osamdeset stepeni, preko noći.

A da li tako nešto i treba uraditi? Pa, ukoliko nešto izgleda kao da je lako i brzo rješivo i da će odmah početi da vam donosi korist, ne mora da znači da je to zaista tako. Sada baš i nije pravi trenutak za velika djela ili za mijenjanje dosadašnjih koncepcija poslovanja.

Ljubav. Bićete dosta nervozni, čak možda toliko da će vam više odgovarati da se povučete i više vremena odvojite da budete sami sa sobom i svojim mislima. A možda ćete se okretati i prijateljima, jer su oni trenutno vaš „izduvni ventil“.

Generalno gledano, odnos sa voljenom osobom neće zbog ovoga trpiti, osim ako vi u jednom od vaših perioda nervoze ne pokrenete raspravu.

Slobodne Djevice, nešto se baš i nećete u ovoj sedmici proslaviti kada su ljubavne šanse u pitanju. Sve nešto površno, brzinski, polovično… A možda i neki kontakt iz prošlosti – iznenađenje, da – ali ne znate šta sa tim iznenađenjem da radite. Ne osjećate potrebu da produbljujete priču…

Zdravlje. Jaka nervoza, problemi sa spavanjem i sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info