Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Ovo može biti i vrlo dobra i vrlo loša sedmica po pitanju posla. Sve zavisi od toga gdje ćete i na koji način usmjeriti tu ogromnu količinu energije od koje sada prosto vrcate na sve strane. Sada možete pokrenuti situacije koje su duže vrijeme bile u zastoju, možete pokrenuti dogovore, možete se uhvatiti u koštac sa nekom zamršenom papirologijom i obaviti je na opšte zadovoljstvo.

A možete i nešto, što ste dugo gradili ili planirali, srušiti sa pet riječi ili kroz gromku svađu. Sami birajte šta vam više odgovara…

Ljubav. Bićete brzi, možda i previše – i na djelima i na jeziku pa očas posla možete isprovocirati partnera. Ukoliko dođe do toga, gledajte da raspravu obustavljate dok je još u početnoj fazi, ne hvatajte vazduh i ne spremajte se da „održite bukvicu“ osobi koju volite, jer to može dovesti samo do većih problema.

Generalno gledano, tokom ove sedmice komunikacija sa partnerom može biti kamen spoticanja pa gledajte da što više izbjegnete bilo kakve konfliktne situacije.

Slobodni Blizanci će žariti i paliti, bićete naročito aktivni kada je suprotni pol u pitanju pa je i te kako moguće da se neke zanimljive priče sada pokrenu. Da li su trajne ili će ostati samo na nivou avatnure i neobaveznosti – to će se tek vidjeti.

Zdravlje. Naglašeno – oprez u saobraćaju! Mogućnost povreda. Stariji Blizanci – cirkulacija, krvni sudovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info