Bik: Sedmični horoskop za period od 08.07.2019. do 14.07.2019.

0

Posao. Na poslu može doći do nerazumijevanja sa saradnicima, ali i sa šefovima. Kritiku od ovih potonjih nemojte uzimati zaozbiljno, a pogotovo nemojte sebi da dozvolite da se uplićete u neke rasprave i dokazivanja.

Malo je vjerovatno da ovu „bitku“ možete dobiti. S druge strane, baš u ovoj sedmici može biti nekih vrlo zanimljivih informacija, ali i dogovora oko posla. Dobar je period onima koji su nezaposleni, jer postoji šansa za vrlo jak kontakt i obećavajuću poslovnu priču.

Ljubav. Fenomenalna energija, koja u ovom trenutku funkcioniše između vas i partnera, očas posla se može preokrenuti u svoju suprotnost.

Izbjegavajte teme za koje znate da su i ranije pravile pometnju u vašoj vezi i ostavite ih „za neki drugi put“. Sada se držite lakih priča, emocija, pustite voljenu osobu makar s vremena na vrijeme da misli da ima pravo odlučivanja u vašem odnosu i sve će biti u redu…

Slobodni Bikovi mogu brzinski da se zainteresuju za nekog i sam početak ove komunikacije ili odnosa bi bio super zanimljiv i podsticajan za vas. No, nemojte da se iznenadite ukoliko sve ostane samo na flertu ili avanturi.

Zdravlje. Dobar period za fizičku aktivnost. Generalno gledano, budite više u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info