Sony Xperia L3 i Nokia 5.1 Plus po nižim cijenama u m:tel web shop-u

0

Iskoristite novu ponudu u m:tel web shop-u i po povlaštenim cijenama kupite odlične telefone Sony Xperia L3 i Nokia 5.1 Plus.

Sony Xperia L3 je kvalitetan telefon za cjelodnevnu zabavu na velikom ekranu. Uživajte na ekranu od 5,7 inča i u HD+ rezoluciji sa jasnim detaljima i živopisnim bojama. Sa dualnim kamerama dobićete kreativne fotografije, selfi kamera pružiće vam mnogo zanimljivih efekata a izdržljiva baterija omogućiće vam dugotrajan rad i ako ste zahtjevan korisnik.

Kompaktne izrade, Sony Xperia L3 pruža očaravajuće iskustvo a kupovinom ovog telefona dobićete na poklon slušalice Sony ZX110a.


Estetski odlično dizajniran Nokia 5.1 Plus je kreiran da vas zadivi i izgledom i perfomansama a uz ergonomično i ugodno korištenje. U pitanju je dobro zaokružen budžetski telefon, sa odličnim balansom performansi, fotoaparata i trajanja baterije. Upakovan u moderan izgled, sa velikim ekranom, dualnom kamerom, kvalitetnom baterijom i interesantnim karakteristikama Nokia 5.1 Plus  privući će mnoge korisnike.

Uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ Sony Xperia L3 može biti vaš po povlaštenoj cijeni od 19,18 KM a ostatak platite na rate od samo 3,34 KM.

Uz iste tarifne modele, online kupovinom u web shop-u odlični Nokia 5.1 Plus možete kupiti po akcijskoj cijeni od samo 39,14 KM a ostatak platiti na rate od 6,82 KM.

Iskoristite posebnu ponudu online kupovine putem m:tel web shop-a!

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info