Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Zahtjevna sedmica je ispred vas, mada se mora priznati da će biti i plodonosna i što se rezultata, ali i što se finansijskog dijela tiče. Neočekivane promjene, koje se pokreću odjednom, bez ikakvih posebnih najava, a od vas se očekuje da ih pratite i primjenjujete.

Samo će vam početni momenat biti naporan – već nakon toga vi ste “svoj na svome”. Pred vama se otvaraju i neke nove mogućnosti – možete biti zatečeni situacijom, ali na pozitivan način. Osobe koje vas u ovim danima nerviraju – samo iskulirajte.

Ljubav. Ova sedmica donosi neko kratkotrajno dizanje i bolju energiju u vašim emotivnim relacijama. Partner je kao više okrenut prema vama, a vi ste kao zadovoljniji, mada se mora priznati da je sve ovo nešto polovično i isforsirano.

U suštini, vaša vladarka Venera i vladar partnerstava Mars se “ne vide” u ovom periodu pa, i pored tih nekih sitnica koje kao uljepšavaju odnos, suština ostaje da prave povezanosti nema. Štaviše, neke Vage mogu biti raspoloženije nego inače i zato što su u međuvremenu otpočele jednu tajnu komunikaciju koja ih baš “diže”.

Slobodni, zagrijali ste se za nekoga koga ste upoznali preko poslovnog segmenta i skroz ste ustreptali. Polako, da vidimo u kom pravcu ovo ide na dalje…

Zdravlje. Osjetljiv stomak i grlo. Izbjegavajte hladne i gazirane napitke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info