Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Mars, vladar vašeg znaka, u prvim danima ove sedmice ulazi u znak Lava i vaše polje karijere, statusa, pozicije. Vrijeme je da se angažujete tri puta više nego do sada i da jurnete ka onim ciljevima koje ste davnih dana sebi postavili.

Vrijeme promjena, i to onih velikih, je pred vama. Ako se u ovim danima budete nešto “koškali” sa šefovima, gledajte da ne budete baš previše impulsivni i da ne dramite mnogo.

Ljubav. Vi ste do nosa u poslu, ne znate gdje ćete prije i pokušavate da se sastavite i organizujete što bolje možete. E baš u ovim momentima voljena osoba je željna vaše pažnje i ima sto i jedan prijedlog za organizaciju zajedničkog vremena.

Možete da birate – ili ćete da odvojite jedan dio svog dragocjenog vremena za voljenu osobu (što uključuje veliki lični stres i nerviranje) ili ćete, ako ne u ovoj sedmici, a ono vrlo brzo, imati emotivni problem…

Slobodni, neko ko dolazi sa puta, ko ne živi blizu vas, možda osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža – baš, baš, baš vas je zaintrigirao. Da li je ovo samo ljetni flert, avantura ili ipak nešto veoma ozbiljno, neka vrijeme pokaže…

Zdravlje. Moguća sunčanica. Starijima – problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info