Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Od ove sedmice startuju promjene koje su možda dugo najavljivane i za koje ste se nadali da se neće ni dogoditi. No, ipak su tu i vrijeme je da se bakćete s njima, iako vam do toga baš i nije. Teško ćete se u ovim danima uklapati, teško ćete funkcionisati, sve će vam biti novo i nepoznato i zbog svega ćete se nervirati.

Kada završite radnu sedmicu i kada se osvrnete, shvatićete da ste se nervirali bez ikakvog razloga. Sve je riješeno, sve je na svom mjestu, sve funkcioniše baš kako treba…

Ljubav. Ukoliko hoćete da budete mirni u ovoj sedmici, morate se potruditi da poboljšate komunikaciju sa osobom koju volite. Da se razumijemo – neće to sada uopšte biti lak zadatak, ali jednostavno morate probati i dati sve od sebe.

Jer, u suprotnom, već u ovoj sedmici može doći do nesporazuma, do toga da ne razumijete jedno drugo i da se zbog nerazumijevanja oboje nervirate. Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom. Iz tog razloga – ne signalizujte već pričajte!

Slobodne Ribe, pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi najavljuje velike promjene u ovom segmentu. I evo ove sedmice prve prilike i to dosta dobre! Susret koji će promijeniti mnogo toga i osoba koja vas na prvi pogled obara s nogu…

Zdravlje. Stres i napetost mogu donijeti probleme sa kičmom, glavoboljama ili krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info