Rak: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Do polovine sedmice bićete u nekom vrlo čudnom raspoloženju – nešto nakraj srca, bijesni, nervozni, možda i zabrinuti. No, vrlo brzo ćete uvidjeti da nemate razloga za tako nešto. Promjene zbog kojih ste nakostriješeni i ustreptali i nisu toliko loše kao što to vama na prvi pogled izgleda.

Nešto ćete mijenjati u načinu rada i samo je prvi momenat neprijatan. Poslije toga će sve brzo dolaziti na svoje mjesto. Sposobniji ste i prilagodljiviji nego što mislite.

Ljubav. Iako se u ovoj sedmici dešava pomračenje Sunca u vašem znaku, a to uvijek donosi povećanu i nestabilnu energiju, čini se da ćete vi ipak uspješno to podnijeti i da vam ovi dani čak mogu biti prilično prijatni sa voljenom osobom.

Naravno, biće povremenog i kratkotrajnog nezadovoljstva, ali vi ćete se iz ovog raspoloženja prilično brzo dizati i ostavljati ga iza sebe. Venera, koja ulazi u vaš znak, ipak vam donosi da osjećaj ljepote i emocija nadvladavaju sve ostalo.

Slobodni Rakovi, neko vas je primijetio i daje vam vrlo nedvosmisleno do znanja da je više nego zainteresovan za vas. Ne budite pasivni – ova priča može biti interesantna, bez obzira da li je samo flert ili ljetna avantura… Ili nešto više od toga.

Zdravlje. Pojačana nervoza, ali zdravlje – solidno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info