Ovan: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Prelazak Marsa, koji vlada vašim znakom, u znak Lava donosi vam priliv nove energije i želju da se dokazujete na poslu. Ne brinite, imaćete više nego dovoljno prilika za dokazivanje, jer vas u ovoj sedmici čekaju mnogobrojne obaveze, velika žurba i pokušaj da uhvatite korak s vremenom.

Mogući su nesporazumi i sitni problemi na poslu koji će vas usporavati – od teškoća u dogovorima do gubljenja važnih papira i problema sa tehničkim sredstvima.

Ljubav. Pomračenje Sunca tokom ove sedmice dešava se u vašem polju doma, porodice, stabilnosti. Dani oko pomračenja donose uvijek dosta jaku energiju, koju je pomalo teško obuzdati, a sa sobom nose i nepredviđene situacije koje mogu negativno djelovati na vas.

Svega tu može biti – od neprijatnih situacija ili zabrinutosti za člana porodice pa do neočekivanih promjena u dogovorima s partnerom. Sačuvajte hladnu glavu i ne dozvolite da vas ove situacije poremete ili navedu na impulsivne poteze.

Slobodni, jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski “pomuti pamet”. Tok i sudbina ove priče zavisi od mnogo faktora, ali se bar u početku nemojte time opterećivati.

Zdravlje. Mogući problemi sa spavanjem. Alergijske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info