Lav: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Neke neprijatne situacije se mogu izdešavati tokom ove sedmice, ali ćete vrlo brzo uspjeti da ih raščistite i sve postavite na svoje mjesto. Da, sigurno je da ćete se u procesu nervirati, možda i biti ogorčeni na neke osobe, ali sada vam je prvo na pameti kako da se izborite sa ovim – o svemu ostalom ćete misliti sutra.

Ova sedmica će donijeti naporne poslovne obaveze kako god okrenuli pa se negdje psihički pripremite da žestoko zapnete. Prolazni nesporazumi i razmirice sa osobama sa kojima sarađujete.

Ljubav. Preplaviće vas emocije i teško će vam biti da se kontrolišete. Da se razumijemo – to mogu biti i pozitivna i negativna osjećanja, ali u bilo kojem slučaju situacija je ista – nećete moći niti željeti da ih prećutite. Ukoliko volite, sada ćete to reći jasno i glasno.

A ukoliko ste bijesni iz nekog razloga, istrešćete na voljenu osobu sve ono što mislite i što ste možda do sada i prećutkivali. Bilo da volite ili da bjesnite, suština je u potpunosti ista – emocije prema partneru vas nadvladavaju.

Slobodni Lavovi, kontakt preko posla ili izlazaka, prijatelja, društvenih mreža jeste zanimljiv, ali samo od vas zavisi da li ćete željeti da ga produbljujete. Sve može ostati i samo na nivou flerta ili kratkotrajne avanture.

Zdravlje. Izbacite višak energije kroz rekreaciju, šetnju, bavljenje sportom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info