Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici – iznenađanje za iznenađenjem. Oni na koje ste računali i u čija ste se obećanja pouzdali – možete shvatiti da od toga nema ništa. Planove koje ste kovali – dolazi do preokreta koji vam ne idu naruku…

Međutim, s druge strane, iskaču neki vrlo zanimljivi prijedlozi i ponude koji, na prvi pogled, izgledaju kao da su baš ono o čemu ste maštali i sanjali. Ipak, da ne biste odmah počeli sa slavljem i vatrometom – pustite da se ovo razvija pa ćete vidjeti da li zaista vrijedi radovati se…

Ljubav. Pomračenje Sunca, u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, donosi mogućnost da voljena osoba u ovoj sedmici, ili makar u njenom prvom dijelu, bude čudna, neuhvatljiva, sa promjenjivim raspoloženjem i ponašanjem.

Ono što je najbitnije – ne reagujte, ne ispravljajte krive Drine, ne dokazujte joj da nije u pravu – najbolje pustite. Ionako će se za dan ili dva situacija sleći i voljena osoba će osjetiti potrebu da vam se više približi i pokaže vam više emocija. Dakle – strpljen, spašen.

Slobodni, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u polje partnerstava i pravi neke vrlo zanimljive aspekte. Moguća je jedna vrlo simpatična i slatka ljubavna priča preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

Zdravlje. U ovoj sedmici prilično dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info