Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Opterećeni ste mnogim pitanjima, neke situacije vas prosto “bodu u mozak” i bilo bi jako dobro da u ovoj sedmici ne budete impulsivni onda kada vam vrijeme nije. Za neke stvari morate još malo sačekati.

Bolje se organizujte, jer u danima koji su ispred vas dolazi do velikog povećanja obima obaveza i biće vam dragocjen svaki trenutak. Promjene u dogovorima i u planovima vas mogu nervirati, ali probajte da se prilagodite, koliko god da je to u vašoj moći.

Ljubav. Svaka promjena je dobrodošla i donosiće pozitivnu energiju i više živosti u odnos sa voljenom osobom. Aktivirajte se da pronađete i istražite šta je to što vašem partneru prija i iznenadite ga. Biće vam uzvraćeno duplo.

Ne kalkulišite – što više otvorenosti, iskrenosti, što više onih riječi koje voljena osoba možda dugo priželjkuje da čuje od vas i nemate nikakvih razloga za brigu. Samo nemojte otići u drugu krajnost i zvocati zbog svake sitnice. Izbjegnite ovo po svaku cijenu.

Slobodne Djevice, neko koga smatrate drugarom, prijateljem, odjednom počinje da pokazuje čudne znake naklonosti i pristupa vam na drugačiji način. Ukoliko ste “za”, odgovorite istom mjerom. Ukoliko niste, zaustavite ovo na vrijeme.

Zdravlje. Nesanica, nervoza, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info