Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Čini vam se da ste nekako u zapećku, kada je posao u pitanju. Do vas dolaze informacije za koje uopšte niste sigurni da li su istinite ili ne – sve čujete od drugih, a ne znate koliko im uopšte možete vjerovati. Savjet: ne odlučujte i ne povlačite impulsivne poteze, pogotovo ako su oni zasnovani na “rekla – kazala” informacijama. Sačekajte dalji tok dešavanja.

U ovoj sedmici ćete biti dosta okupirani poslom i vjerovatno u velikoj žurbi – stoje mogućnosti da zakasnite sa bitnim obavezama pa se organizujte bolje.

Ljubav. Činiće vam se da se samo vi trudite, da samo vi vučete odnos, a da je partner ili okrenut sebi ili izgleda pogubljeno u vremenu i prostoru. Bićete naelektrisani i samo nešto zvocati, jer će vam izgledati da svi vaši napori ne donose da se bilo šta realizuje, pomjeri sa mrtve tačke ili riješi.

Reći ćete sve ono što vam je na pameti (a toga je mnogo), ali ni time nećete postići ništa spektakularno osim što ćete možda olakšati sebi. Iako neki momenti mogu izgledati burno, u suštini, ovo će biti bura u čaši vode.

Slobodni Blizanci mogu upoznati osobu koja će ih zainteresovati, ali iz nekih razloga, možda vaše okupiranosti drugim prioritetima, ovo će zasad ostati samo na nivou povremene komunikacije.

Zdravlje. Problemi sa grlom i disajnim putevima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info