Bik: Sedmični horoskop za period od 01.07.2019. do 07.07.2019.

0

Posao. Više situacija i vjerovatno i više osoba tokom ove sedmice će vam skakutati po živcima. U kontaktu sa onima koji vas nerviraju primijenite malo manipulativnosti i lukavosti – sve je dozvoljeno, samo da se izbjegne konfliktna situacija.

Što se tiče situacija koje će vas nervirati, pripremite se da ih brzinski, u hodu, rješavate. Više je nego izvjesno da ćete se vrlo uspješno izboriti sa svime. Provjeravajte sebe kada je papirologija u pitanju – tu može biti grešaka.

Ljubav. Sedmica u kojoj će neka forma napetosti prosto “visiti u vazduhu” i u kojoj zaista nije pravi trenutak da na toj napetosti potencirate.

Ukoliko sa partnerom pravite planove o odlasku na godišnji odmor ili krećete u akciju sređivanja i renoviranja stambenog prostora, pokušajte da se dogovorite, a da se ne posvađate. Ima i ljepših načina da se neke stvari kažu pa pokušajte da primijenite ovaj sistem.

Ukoliko ste slobodni, ide vam jedno zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, komšiluka ili društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da sa ovom osobom pričate, a mogu sijevnuti i neke vrlo interesantne varnice. Početak je obećavajuć, a kako će biti dalje – to ćete tek vidjeti…

Zdravlje. Nervoza i stres mogu prouzrokovati probleme sa spavanjem. Osjetljivo vam je grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info