Vrijedne nagrade povodom 13. rođendana dm-a

0

Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji Garmin pametni sat ili Nutribullet

Sarajevo, 26.6.2019. – dm drogerie markt BiH 29.6. slavi svoj 13-i rođendan, a rođendansko slavlje i ove godine podijelit će sa svojim kupcima. Naime, povodom obilježavanja još jedne godine uspješnog poslovanja u našoj zemlji i liderske pozicije na drogerijskom tržištu, organizacijom nagradne igre dm je odlučio nagraditi vjernost svojih kupaca.


Rođendanska nagradna igra trajat će 14 dana, tačnije u periodu od 26.6. do 9.7.2019. a oni koji budu imali najviše sreće osvojit će jednu od 63 vrijedne nagrade.


U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju. 13 najsretnijih očekuje prva nagrada, Garmin pametni sat sa brojnim funkcijama poput slušanja muzike, praćenja tjelesne aktivnosti i mjerenja pulsa. Kao drugu nagradu, 50 sretnih dobitnika osvaja Nutribullet.


„U proteklih 13 godina razvili smo prodajnu mrežu koja obuhvata 73 prodavnice u 42 grada širom BiH a za taj uspjeh u velikoj mjeri zaslužni su i naši kupci koji su vjerni dm ponudi.  Osluškujući potrebe kupaca otvarali smo poslovnice u novim gradovima, obogaćivali ponudu proizvoda i ulagali u dugoročno povoljne cijene proizvoda. Posebnu pažnju pridajemo zdravim navikama, osviještenoj prehrani i aktivnom životu stoga su i rođendanske nagrade tome prilagođene.“ izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a te pozvala kupce da posjete dm prodavnice jer ih očekuju brojne pogodnosti.


Tako će se u periodu rođendanskog slavlja u ponudi dm prodavnica naći i ponuda 1+1 gratis proizvoda a tu je veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Više informacija o rođendanskim aktivnostima kupci mogu pronaći u dm prodavnicama, na dm web stranici kao i na dm društvenim mrežama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info