Kad ukusi progovore!

0

Kitchen TV, jedini regionalni kulinarski TV kanal, pratite u okviru m:tel TV paketa – ovoga puta izdvajamo emisiju „Najbolje iz Srbije“

Na mjestu broj 502 u okviru vašeg m:tel TV paketa, nalazi se Kitchen TV, jedini regionalni kulinarski kanal koji otkriva tajne pripremanja lokalnih specijaliteta. Ovaj kanal je u potpunosti posvećen najboljoj balkanskoj hrani, piću i živoj zabavi, kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji, ali i zdravim životnim navikama.


Iz bogatog programa Kitchen TV-a, koji se trenutno sastoji od više od 50 naslova, sa više od 4.000 epizoda u kojima možete da pronađete tradicionalna jela i originalne recepte iz regiona, ovoga puta izdvajamo emisiju „Najbolje iz Srbije“, koju možete pratiti svaki dan od 9.00, 15.00 i 21.00 čas.

Budući da je hrana sa ovih prostora oduvijek bila prepoznatljiva u svijetu, ekipa serijala „Najbolje iz Srbije“ putuje po Srbiji i bilježi tajne pripremanja lokalnih specijaliteta, ali i životne priče zanimljivih organizatora i učesnika. Sve to uz vrhunsku produkciju HD i 4K koja dočarava sadržaj i pruža nezaboravno televizijsko iskustvo.


Vodeći se izrekom da se “život vrti oko stola”, vidjećemo šta su jeli naši preci, recepte otrgnute od zaborava, tradicionalne proizvode pripremljene na savremeni način, gastronomske festivale, ukuse rodnog kraja… Prijatno gledanje!

„Najbolje iz Srbije“ pronađite na Kitchen TV kanalu, a najbolje od televizije u m:tel TV paketima po vašoj mjeri! Ne zaboravite da ukoliko se do kraja jula pridružite m:tel porodici ili obnovite svoj ugovor, očekuje vas  i jedna pretplata od 0,99 KM.

Za više informacija posjetite m:tel stranicu ili pozovite  0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info