Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Jedan dio žurbe i nervoze prelio se iz prethodne sedmice i na ovu pa ćete od prvog radnog dana već imati udarnički tempo koji će se nastaviti i kasnije. Neka prijatna poslovna iznenađenja vam idu u ovom periodu, moguće je dobijanje novih projekata ili otvaranje novih saradničkih poslova.

Obratite više pažnje na papirologiju, jer ulazite u fazu u kojoj ćete morati da trošite svoju energiju na ova pitanja. Pred kraj sedmice je smanjena koncentracija pa su moguće greške i previdi.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom će biti dobar u onoj mjeri u kojoj oboje budete spremni da uljepšate, oživite i oplemenite vašu vezu.

Naime, sada vam je oboma potrebno nešto novo, podsticajno i veselo da vas malo prodrma i donese nova dešavanja, novu živost i nove strasti. Ukoliko možete negdje da otputujete zajedno – to bi bilo još bolje!

Slobodni, niste trenutno baš nešto otvoreni za nove kontakte i nova poznanstva, ali bi vas pojava jedne osobe, moguće preko poslovnog segmenta, mogla prijatno iznenaditi i popraviti vam raspoloženje. Iako se ništa spektakularno po pitanju ljubavi sada neće dogoditi, prijaće vam da lako flertujete i opustite se.

Zdravlje. Nervoza i manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info