Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Još jedna vrlo radna i obavezama ispunjena sedmica je pred vama. Jeste da se vi osjećate rastrzano, da ponekad ni sami niste sigurni da li ste na pravom putu, ali uporno nastavljate dalje i trudite se da sve ono što je u vašoj moći obavite.

Opterećeni ste mnogobrojnim sitnim obavezama i neočekivanim promjenama u planovima, dešavanjima koja na dnevnoj bazi donose nervozu. Krajem sedmice doći će do raščišćavanja mnogobrojnih situacija koje su vas kočile u prethodnom periodu.

Ljubav. Partner i vi ćete se nekako mimoilaziti u ovoj sedmici. Voljena osoba je okrenuta svojim planovima i prioritetima i samo povremeno obraća pažnju na vas što vama nimalo nije dovoljno i čini da se osjećate nervozno i neispunjeno.

Izlaz tražite na drugoj strani – ili se okrećete prema poslu ili prema prijateljima. Doduše, neki od vas mogu odabrati i da se upuste u povremenu, tajnu komunikaciju sa drugom osobom – što vam se, bar u ovom periodu, nikako ne preporučuje.

Slobodni su ili zagledani u osobu koja je zauzeta ili su u periodu kada su skloni da maštaju, sanjare i da se nadaju srodnoj duši koja će zakucati na njihova vrata. Manite se i tajni i snova – idite u provod sa društvom i opustite se.

Zdravlje. Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info