Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Svoju snagu trošite na više strana, a prave rezultate ili bar one kojima se nadate zasad ne vidite. Imate osjećaj da se sve situacije pokreću pa staju i da se po nekim pitanjima bukvalno vrtite ukrug. Dobro odmjerite svoje odluke u ovom periodu, pogotovo ako se vezuju za nove poslovne ponude ili projekte.

Nemojte se brzopleto i pomalo naivno zalijetati u bilo šta ukoliko niste dobro proučili i finansijski benefit, ali i količinu vremena i truda koje će vam trebati za ove projekte.

Ljubav. Sa partnerom su i dalje prisutne teškoće u komunikaciji, a čija težina zavisi od toga u kakvoj je fazi vaš odnos trenutno i koliko je stabilan. One veze koje su čvršće – manjak vremena i opterećenost poslom će biti razlog nedovoljne i neadekvatne komunikacije sa partnerom, što će se srediti pred kraj sedmice.

One veze koje inače imaju korenitih problema – vi i partner ćete, bukvalno, izbjegavati jedno drugo i tražiti razlog da što manje vremena provedete zajedno.

Slobodni, povremena komunikacija ili kratkotrajni susreti sa nekim vam donose dobro raspoloženje i osmijeh na lice. Zasad još uvijek ništa ne miriše na pravu ljubavnu priču, ali vi uživate i opušteni ste.

Zdravlje. Bolovi u vratnom dijelu kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info