Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Posla i obaveza vam ne manjka, to je bar sigurno. Takođe, od vas se očekuje da svakoga dana svoju punu pažnju i vrijeme posvetite svakoj sitnici, jer nekako uvijek ispada da sve zavisi od vas.

Negdje ste već prilično premoreni, ali u drugom dijelu sedmice će vas „razbuditi“ informacije i vijesti koje najavljuju promjene ili vam donose iznenadne promjene u planovima. Nadređeni vam mogu saopštiti novosti za koje niste sigurni da li vam prijaju ili ne i kako da na njih odreagujete.

Ljubav. Nikakvih posebnih dešavanja neće biti u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Štaviše, prilično ćete malo vremena imati jedno za drugo i oboje ćete biti okrenuti svojim poslovnim i novčanim prioritetima.

Tek negdje pred kraj sedmice imaćete više zajedničkih trenutaka i gledajte da ih provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, bez tenzije i međusobnog pritiska.

Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su kao u vakuumu, kada je ljubav u pitanju. Možda ima osoba koje su zainteresovane za vas, ali vi teško da ste zainteresovani za bilo koga. Sve drugo vam je sada preče i okrenućete se prioritetima, a emotivni plan ostaviti „za neki drugi put“.

Zdravlje. Pad energije, umor i problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info