Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Prilično su vas umorila haotična i nagomilana dešavanja u poslovnom segmentu, od kojih nikako ne uspijevate da predahnete. Nemojte da se brinete – i ove sedmice ćete biti pod presijom, ali ćete isto tako uspješno izaći nakraj sa svim zadacima koji će se pred vas postaviti.

Na sve ovo, i te kako je moguće da dobijete još jednu novu ponudu ili da vam nadređeni da prijedlog za promjenu radnog mjesta, čemu se vi negdje i nadate. Obratite pažnju na papirologiju, jer se tu mogu potkrasti greške.

Ljubav. Mnogo toga biste vi promijenili, kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju, ali mora se priznati da ste zadovoljni i trenutnim odvijanjem situacije između vas dvoje.

Pred vama je jedna prilično lijepa sedmica u kojoj ćete moći više pažnje i vremena da posvetite jedno drugom. Obratite samo pažnju na dane vikenda, jer će tada partner biti nešto nervozniji nego inače pa lako može čak i neke vaše bezazlene riječi shvatiti kao provokaciju i odreagovati.

Slobodni, u ovoj sedmici i Sunce ulazi u vaše polje ljubavi pa vi imate još jednu, dosta jaku, priliku za novo poznanstvo sa osobom preko prijatelja, društvenih mreža ili to može biti neko ko živi u vašoj blizini.

Zdravlje. Stariji – nestabilan pritisak. Problemi sa spavanjem i pojačana nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info