Rak: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Dosta ste energetski i mentalno istrošeni zbog situacija koje se već prilično dugo provlače, a sa kojima morate da se borite na dnevnoj bazi. Potrebna vam je promjena i moguće je da će neki od vas da pokrenu ovaj proces tokom sedmice koja je pred nama.

To može biti vaša inicijativa, ali i prijedlog od strane osobe sa kojom usko sarađujete ili imate prilično dobar, skoro pa prijateljski, odnos. U ovom periodu više se skoncentrišite na papirologiju – moguće su greške.

Ljubav. Stabilnija situacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tenzije se polako stišavaju i iako će i tokom ove sedmice biti nervoznih momenata, to je sve daleko slabije od perioda koji je iza vas.

Koristite ove dane da unesete neke fine promjene u odnos sa osobom koju volite, jer je to sada moguće. Odgovaralo bi vam da promijenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život.

Slobodni pripadnici ovog znaka i u ovoj sedmici imaju priliku da kroz novo poznanstvo ponovo osjete uzbuđenje i čari flertovanja, a možda i zaljubljivanja. Osoba koju upoznajete preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža može vam “začiniti” i uljepšati dane koji su pred vama.

Zdravlje. Čuvajte se sunčanice. Moguće su i alergijske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info