Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Izvjestan je završetak mučnih pregovora, komplikovanih papiroloških situacija ili natezanja oko dozvola, licenci, ugovora. Zastoji u ovim segmentima odjednom, sklopom okolnosti, mogu biti prevaziđeni.

Ukoliko se desi da do kraja ove sedmice ne završite ono što ste planirali i što vam je bitno – ne očajavajte – već prva sedmica jula može staviti tačku na ovo. Generalno gledano, aktivni su novi kontakti, ponude i ponude za dogovore, ali sa odlukama ne bi trebalo žuriti niti ih donositi impulsivno.

Ljubav. Iako ste vi još uvijek u osjetljivoj, napetoj i pomalo razdražljivoj emotivnoj fazi, situacije s voljenom osobom bi ipak u ovoj sedmici trebalo da krenu nekim finijim i stabilnijim tokom.

Naravno, i sada će biti par momenata sa povišenom energijom, ali će ih biti lakše prevazići u ovoj sedmici. Partner vas pokreće i donosi vam dobro raspoloženje – prihvatite njegove savjete i želju za aktivnijim društvenim životom.

Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u kontaktima sa suprotnim polom. Ima tu mnogo dešavanja, flertovanja, zanimljivih i slatkih priča koje vam prijaju. Poznanstvo preko prijatelja, u drugom dijelu sedmice, može vas baš zaintrigirati i privući.

Zdravlje. Oscilacije pritiska. Starijima manji problemi sa krvnim sudovima. Čuvajte se sunčanice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info