Lav: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Nervozu, koja je u prvom dijelu sedmice prisutna, zbog kašnjenja, odugovlačenja i prolongiranja situacija koje su vam važne smijeniće u drugom dijelu sedmice brzina, užurbanost i navrat-nanos funkcionisanje.

Odjednom ćete se naći u brzini od sto na sat i u pokušajima da na vrijeme odgovorite na sve izazove koji se postavljaju pred vama. Biće ovo užurbana sedmica u kojoj ćete moći da se oslonite samo na sebe i eventualno na pomoć najbližih saradnika ili prijatelja.

Ljubav. U ovom periodu ni sami ne uspijevate da definišete ono što osjećate prema partneru. Emocije se miješaju sa nervozom, bijesom – u jednom momentu vam je najbitnija osoba na cijelom svijetu, a u drugom biste najradije da ga makar na neko vrijeme ne vidite i ne čujete.

Promjenjiva osjećanja i razmišljanja pratiće vas skoro tokom cijele ove sedmice. Nešto je bolja situacija ukoliko poslovno sarađujete – tada ćete se lakše prilagoditi jedno drugome, makar vezano za ovaj segment.

Slobodni, uživate u dešavanjima i u aktivnom društvenom životu. Raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više od onog što biste željeli da priznate.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Pojačana nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info