Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Već od samog početka sedmice krenuće događaji koji će vas razmrdati, a tim tempom će se nastaviti sve do kraja ovog perioda. Odjednom će se otvoriti gomila dešavanja, promjene u planovima, nove informacije i vijesti od kojih ste neke čekali, a neke baš i ne, a moguće je da će neki od vas morati i na kraći poslovni put u ovim danima.

Završavajte sve što imate od papirologije, da vas ne bi sustigli kratki rokovi pa da na kraju radne sedmice imate problem zbog kašnjenja.

Ljubav. U ovoj sedmici aktuelno je par sitnih provokacija koje će na trenutak donijeti napetost sa voljenom osobom, ali koje se neće odraziti na vaš odnos.

I vi i parner ste trenutno u periodu kada nećete tek tako lako dozvoliti da vaš odnos bude na bilo koji način poljuljan. Uglavnom će ovu sedmicu obilježiti smirenost i stabilnost, a ti neki nervozni momenti će se brzo zaboraviti.

Slobodni, interesantna komunikacija sa nekim iz vaše okoline, blizine, komšiluka ili pak sa kraćeg putovanja jako vam prija i čini da se osjećate raspoloženo i puni optimizma. Ukoliko vam ova osoba već toliko odgovara, pustite da stvari idu svojim tokom, polako.

Zdravlje. Problemi sa kičmom i nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info