Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Iznenađujući obrti u situacijama koje su vam poslovno bitne. Takođe, do vas mogu stići informacije i vijesti koje će vas prodrmati, možda i uznemiriti. Ne donosite odluke u ovakvim, impulsom i nervozom obojenim, momentima.

Ne, ne mora da znači da će ovi obrti biti samo negativni, ne. Kod nekih od vas oni će donijeti konačan kraj bitnih pitanja ili onih koji se vezuju za papirologiju. Moći ćete da odahnete. Neko vam nudi mogućnost promjene radnog mjesta ili pozicije – razmislite dobro o tome.

Ljubav. Aktuelan je neki blagi zastoj u vašim bitnim emotivnim relacijama. To ne znači da je stanje vaše veze loše, već da je potrebno nešto promijeniti da bi se odnos poboljšao ili digao na viši nivo.

Pravi je trenutak da tokom ove sedmice napravite neki zaokret, da iznenadite partnera (a možda i sebe) prijedlogom koji bi naišao na odobravanje druge strane. Opustite se oboje, više uživajte u životu.

Slobodni, za vas ovo nije period dubljeg vezivanja za bilo koga, ali zato jeste sedmica u kojoj se možete dobro provesti, okružiti se novim i zanimljivim ljudima i uživati u dešavanjima pa i u pomalo flertovanja. Bitno je da se vi osjećate dobro.

Zdravlje. Mogućnost povreda, oscilacije krvnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info