Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Na izmaku ste i snaga i nerava kada su neke situacije u pitanju i to vas uvodi u neorganizovanost ili u manjak koncentracije. Iz tog razloga, nije čudno što možete napraviti problem ili grešku zbog kojeg biste mogli imati većih problema u drugom dijelu sedmice.

Vodite računa i kada je papirologija u pitanju. Ne donosite odluke u brzini ili u afektu. Ukoliko ste u nedoumici po nekim pitanjima ili imate osjećaj kao da ste na raskrsnici, sačekajte – sada nije vrijeme da se stvari rješavaju.

Ljubav. Previše očekujete od osobe koju volite pa u drugom dijelu sedmice, zbog neispunjenih očekivanja pomiješanih sa vašom nervozom i nestrpljenje, možete burnije odreagovati.

Iako ova situacija neće dovesti do prekida u vašoj vezi, sigurno je da će učiiniti da se oboje nakratko osjetite loše. Mnogo više sada možete postići otvorenim razgovorima nego raspravama.

Slobodni pripadnici ovog znaka šarmiraju na svakom koraku i sigurno je da ste u ovom periodu okruženi udvaračima. U kojoj mjeri ćete se zaljubiti ili vezati za nekog zavisi sada samo od toga koliko ste spremni za neku, iole ozbiljniju, priču. Ipak, neće biti iznenađenje ukoliko sve ostane samo na vašem dobrom raspoloženju i opuštenim kontaktima.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom. Mogućnosti za povrede – budite obazrivi i u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info