Bik: Sedmični horoskop za period od 24.06.2019. do 30.06.2019.

0

Posao. Drugi dio sedmice donosi naglo pokretanje situacija koje su bile u zastoju. No, istovremeno se otvara mogućnost i za informacije ili promjene koje vam se nimalo ne dopadaju.

Vijesti koje budete čuli mogu vas uznemiriti, a moguće je da će se nekima od vas poslovna svakodnevnica u ovim danima okrenuti naglavačke – biće prisutan veliki pritisak, kratki rokovi i nervoza. No, vaše pozicije ni na koji način nisu ugrožene i budite sigurni da riječima odnosno dogovorom možete da riješite bilo kakav problem.

Ljubav. Ništa tu vama nije jasno, kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Na prvi pogled izgleda kao da je sve redu, ali neka neizvjesnost i nezadovoljstvo se provlači kod vas i ne dozvoljava vam da osjećate stabilnost.

Komunikacija je tu, susreti su tu, čak nema ni neke loše energije između vas dvoje, ali i pored svega ovoga vi se jednostavno ne osjećate sigurno. Razgovarajte što više, možda vaše nedoumice nestanu kada se opustite.

Slobodni, više uživate u prijateljskim kontaktima i opuštenoj atmosferi nego što ste istinski zainteresovani da uđete u neku iole ozbiljniju emotivnu priču. Očigledno je da niste spremni za ljubav pa nemojte sebe ni forsirati na tako nešto.

Zdravlje. Problemi sa alergijama. Osjetljivi su vam gornji respiratorni putevi i koža.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info