Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Iako se jednim velikim dijelom komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima poboljšala tokom prošle sedmice, opet ćete u nekim trenucima ući u fazu nerazumijevanja i tenzija. Pokušajte da vas ovo ne ometa u obavljanju vaših svakodnevnih aktivnosti.

Prosto rečeno, ne primajte sve previše k srcu. Iako je vaša radna energija trenutno dosta jaka, ne zatrpavajte se poslom, jer ćete vjerovatno na kraju biti u zaostatku sa vremenom. Informacije od bivšeg poslovnog saradnika otvaraju vam zanimljive mogućnosti.

Ljubav. Sigurno je da partner ima nekih svojih mana i nedostataka, ali je isto tako sigurno da ste vi skloni da ih preuveličavate u ovoj sedmici. Komunikacija je zategnuta pa je moguće da dođe do povremenih varnica i napetosti između vas dvoje.

Problem je u tome što niti vi možete ubijediti voljenu osobu niti ona vas – tako da će biti prisutno obostrano, tiho, nezadovoljstvo.

Slobodni pripadnici ovog znaka su u periodu kada se nove osobe pojavljuju u vašem životu. Iako ste svjesni da su mnogi zainteresovani za vas, ipak vam se savjetuje da s odlukama i konkretnijim počecima emotivnih priča malo sačekate. Osim, naravno, ukoliko niste trenutno u fazonu opuštenosti i uživanja bez razmišljanja o tome šta budućnost nosi.

Zdravlje. Respiratorne infekcije. Manji problemi sa alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info