Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Iako želite da se pokrenete ka novim ciljevima, ispada da ćete se u ovoj sedmici uglavnom vrtiti oko onoga što je staro ili što je već neki duži vremenski period na čekanju. Možda vam se ovo ne dopada, ali sagledajte situaciju s druge strane – dosta toga možete riješiti u ovom periodu.

Dobijate šansu da ostvarite ono što odavno priželjkujete. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, papirologija oko koje ste gubili mnogo vremena i živaca, sada se konačno privodi kraju.

Ljubav. Sa malo usaglašavanja i puno pozitivne energije, koju i vi i voljena osoba imate u ovom periodu, svaka nesuglasica, problem ili tenzija će se riješiti lako. Doduše, vjerovatno ćete oboje imati osjećaj da vi dajete više sebe u ovom odnosu, ali istina je vjerovatno negdje na sredini.

U drugom dijelu sedmice, naročito u danima vikenda, očekuju vas neka lijepa zajednička dešavanja – opustite se i uživajte u njima.

Slobodni, obnavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti trenutno djeluje kao vrlo podsticajno za vas i to je u redu, dokle god ne očekujete previše, makar u početku. U ovoj sedmici i neke nove osobe mogu se pojaviti u vašem životu – uživaćete u komunikaciji i blagom flertovanju.

Zdravlje. Problemi sa alergijama. Povedite više računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info