Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Budite pažljivi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete. Postoji nervoza i napetost na radnom mjestu pa uradite ono što je do vas da to ostanu usamljeni, kratkotrajni slučajevi. S jedne strane, imate zaista mnogo obaveza, ali s druge, negdje vam čak i prija da ste non stop aktivni. Dešavanja vas podižu i pokreću i daju vam više energije.

U drugom dijelu sedmice postaju aktuelna papirološka pitanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sada ovo možete riješiti i staviti tačku na opterećenje koje nosite.

Ljubav. Iako se mnogo bolje „kopčate“ sa voljenom osobom u ovim danima, ipak će povremeno kod vas dolaziti do osjećaja neispunjenosti, nedovršenosti. Ovo je možda realna situacija, ali je i te kako moguće da vi previše očekujete od partnera i tražite od njega da u svakom momentu bude „vaš“.

Postojaće par trenutaka u ovoj sedmici kada će voljena osoba biti napeta, teška i sebi i drugima. Kad dođe do ovakvih situacija, zapamtite – borite se ljubavlju, ne riječima.

Slobodni pripadnici ovog znaka primjećuju nečije poglede koji postaju sve intenzivniji i prodorniji, a mora se priznati i da počinju da otapaju led oko vašeg srca. Ako vam baš prija – uživajte. Ukoliko niste baš 100% sigurni, sačekajte još malo…

Zdravlje. Povoljna zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info