Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Čini vam se da se vrtite u nekom začaranom krugu – pokušavate da riješite pitanja koja već dugo nosite u sebi, pokušavate da konačno regulišete neke dogovore, pokušavate da se izborite sa papirološkim problemima koje vučete već mjesecima unazad.

Iako sve djeluje kao da će se opet prolongirati i odložiti, ipak drugi dio sedmice daje odlične mogućnosti da makar neke stavke precrtate sa svoje liste. Za ostalo će vam biti potrebno još malo strpljenja.

Ljubav. Ne odustajte od pokušaja da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se uskladite u komunikaciji, mada se mora priznati da će u ovoj sedmici to biti prilično zahtjevan zadatak.

Ne savjetuje vam se da se povlačite u sebe, da ćutite i da puštate da se sve riješi samo od sebe, jer se to neće dogoditi. Više razumijevanja, više tolerancije i, naravno, više emocija i sve će se srediti ako ne prije, a ono u danima vikenda.

Slobodni, zatvorili ste se i sada je jako teško doprijeti do vašeg srca. A mora se priznati da pokušaji postoje i to vjerovatno od strane više osoba. Ako vam je u mislima neko ko ne živi blizu vas, razmislite da li biste se dobro snašli u toj priči i da li je to uopšte za vas.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe, starijima manji problemi s kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info