Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za juni 2019.

0

Prvi ljetni mjesec, vrijeme kada se već počinjemo radovati godišnjim odmorima, ali i vrijeme kada nas dočekaše nesnosne vreline. Na vremenske prilike uticati ne možemo, ali ono što možemo jeste da uživamo u svakom danu. Vođene time, donosimo vam šest odličnih preporuka koje će vam ovaj mjesec učiniti još ljepšim i dražim.

Ljeto je nezamislivo bez njih


Iako nam ljeto nije kalendarski stiglo, sezona sandala ipak je već počela. Odlične gotovo u svim prilikama, sigurno ćemo ih rado nositi uz omiljene haljine i suknje, ali i uz pantalone i farmerice. A, kako biste imale baš moderan stajling i ovog mjeseca, ali i generalno tokom ljetne sezone, bijele sandale sa blok petom jedan su od najboljih izbora. Imajući u vidu kako je riječ o neutralnoj nijansi, bez problema ih možete kombinovati sa svim drugim bojama, a posebno će se istaknuti kada dobijete prekrasni, preplanuli ten. Naša preporuka su bijele MANGO sandale sa kaišićima, a možete ih kupiti ovdje.

Torba koja će vam odlično pristajati ovog mjeseca (ali i ljeta)


Daleko od toga da ćemo zapostaviti i najpotrebniji asesoar odnosno našu dragu torbu. Vrijeme je da biramo ljetne varijatne, a apsolutno odlična opcija je bijela ZARA tote torba okruglih ručki. Ono što je čini ljetnom verzijom svakako su i “pleteni” dijelovi boje pijeska pa tako dobijamo kombinaciju dvije veoma popularne ljetne nijanse koje neodoljivo podsjećaju na more i plažu. Ova torba ima i pojas pa je možete, ukoliko vam dosadi da je nosite u rukama, prebaciti i preko ramena. Kupite je ovdje.

Tri fantastične opcije


Kako god da pokušamo, bez telefona ne možemo! Već odavno nije riječ o luksuzu, već o potrebi, a ovog mjeseca preporučujemo tri savršene opcije: ukoliko volite tanke i elegantne telefone, ovaj je definitivno nezamjenjiv. S druge strane, ako vam je pak cilj da imate telefon koji se ističe u svakom smislu, ovaj je bez premca. Na kraju, ukoliko najviše preferirate estetiku, ne tražite dalje, jer ćete to pronaću u ovom telefonu. Samsung Galaxy A serija telefona predstavlja revolucionarnu tehnologiju mobilnih uređaja dostupnu svima – odlična kamera, ekran i baterija zadovoljiće sigurno i one najizbirljivije, koji od svakog telefona traže nešto više. Gdje nabaviti? Upravo ovdje.

Omiljeno ljetnje osvježenje


U redu, daleko od toga da nećemo baš paziti i na unos kalorija, ali sada, tokom veoma visokih temperatura, sladoled je sigurno pravi mali grijeh kojem nećemo odoljeti. Naravno, najjednostavnija stvar je da odete do prodavnice ili slastičarne i da ga kupite, ali nam je još draži i slađi kada ga same napravimo. Kako ništa ne prepuštamo slučaju, tako vam donosimo i petnaest fantastičnih recepata za domaći sladoled, a koje možete pogledati ovdje.

Štivo za početak ljeta


Pravu književnu senzaciju, ovog juna, pronaći ćete u romanu “Crveni adresar”. Topla i šarmantna priča o porodici, ljubavi i tome kako treba živjeti život bez kajanja sigurno će vas povući da, jednom kada počnete da čitate ovaj roman, zaboravite na sve oko sebe. Još ćemo dodati kako glavna junakinja, Doris, ima devedeset i šest godina, živi u Štokholmu, koristi isti adresar još od 1928. godine, a većina imena u crvenoj knjižici je precrtana, jer njihovih vlasnika više nema. Da bi sačuvala svoja sjećanja, Doris počinje da ih zapisuje prelistavajući imena iz adresara. Međutim, sjećanja će dovesti do otkrića da ljubavna priča njenog života još nije završena. “Crveni adresar” možete kupiti ovdje.

Serija za junske večeri


Priča o tri majke iz Sjeverne Kalifornije koje, naizgled, žive jedan potpuno normalan, pomalo učmali život koji dolazi na nepremostivu raskrsnicu. Medlin je duhovita i strastvena, Selest je tip žene za kojom se svi okreću dok je Džejn mlada samohrana majka koja se tek doselila u grad… Da, sve smo to mogle vidjeti u prvoj sezoni ove fantastične serije, a sada je dostupna i druga – napetija, intrigantnija i sa još boljom glumačkom ekipom (pored Riz Viterspun i Nikol Kidman, u drugoj sezoni se pojavljuje i Meril Strip). Gdje gledati? Saznajte ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info