m:SAT – Najbolja televizija za sela i vikend naselja

0

Prvih šest mjeseci pretplatu plaćate samo 0,99 KM

Kompanija m:tel je nedavno predstavila novu uslugu pod nazivom m:SAT koja nudi najkvalitetnije televizijske sadržaje putem satelita, što znači da vaš omiljeni TV program možete gledati na bilo kojoj lokaciji u BiH.

Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike bez obzira gdje se oni nalaze. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vjetrovi. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne, što m:SAT televiziju čini idealnom za sela i vikend naselja.


U toku je odlična promo ponuda, jer ukoliko postanete korisnik ove usluge do 3. avgusta 2019. godine, prvih šest mjeseci pretplata iznosi samo 0,99 KM, a priključak takođe plaćate samo 0,99 KM. Možete izabrati izmeću S, M ili L TV paketa u zavisnosti koliko kanala vam je potrebno, i uživati u bogatom filmskom, serijskom, dječijem, dokumentarnom, informativnom i sportskom programu. Redovna cijena m:SAT paketa iznosi 15 KM, 22 KM ili 30 KM mjesečno.

Takođe, svi novi m:SAT korisnici imaju mogućnost kupovine odličnih Tesla ili Vox televizora na 12 mjesečnih rata po važećem cjenovniku m:tel-a.

Da biste postali korisnik m:SAT usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem m:tel sajta ili da pozovete 0800 50 000,  a na kućnu adresu vam stiže sva oprema potrebna za uživanje u TV sadržajima i naravno osoblje koje će je brzo i stručno montirati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info