Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Što vas više smaraju obaveze kojima morate da posvećujete pažnju na dnevnoj bazi, toliko one više dolaze i umnožavaju se. Vrtite jedne te iste priče sa jednim te istim ljudima, bavite se istim poslovima, a sve vas to toliko smara i dovodi povremeno u situaciju da se u potpunosti zablokirate ili da dignete ruke od svega i date sebi predaha makar na par sati. Ili par dana…

Ne odlažite ono što morate završiti i za šta imate vremensku odrednicu, da ne biste sebe doveli u situaciju da jurite kao muva bez glave.

Ljubav. Kao sve je u redu, kao sve je baš kako treba u vašim emotivnim i bračnim vezama… Kad se realno pogleda, vi stvarno nemate razloga da se žalite. No, nešto tu nije kako treba, u ovom slučaju to nije krivica voljene osobe – nešto vama lično smeta, bode vas, boli.

U krajnjem slučaju može da bude ono – toliko je sve mirno, da ćete vi više da poludite od tog mira – potrebno vam je da se nešto dešava, da se osjetite podstaknuto… Nemojte samo da to tražite u osobama sa strane.

Slobodni, ljubavnim dilemama nikad kraja, akcije i flertovanja na sve strane, udvarači samo iskaču. S jedne strane, interesantno vam je, a s druge – niko vas od njih nešto posebno ne dotiče…

Zdravlje. Slabiji imunitet, česte prehlade i alergije. Mogućnosti manjih povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info