Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Preuzeli ste neke prilično zahtjevne obaveze na sebe i vrlo teško ćete se iskoprcati iz svega ovoga. Vjerovatno ćete kasniti pa je moguće i da vas saradnici ili nadređeni iskritikuju ili vam prebace. S druge strane, dobićete važne informacije za koje vam u prvom trenutku neće biti jasno da li su istinite ili ne.

Vrlo brzo će se pokazati da li imate pravih razloga za optimizam po ovom pitanju. Moguće je da ćete u ovoj sedmici imati neplanirana, višestruka kraća poslovna putovanja.

Ljubav. Pokušaji da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom ili da bacite akcenat na pitanja koja su vama važna, vjerovatno će ostati bez nekih spektakularnih rezultata.

Uložićete mnogo truda, a dobićete sitnice, ništa drugo. Zato je bolje ostaviti sve to za neki drugi period i pokušati da se prilagodite voljenoj osobi, mada će ona biti prilično zahtjevna u ovom periodu i ovo će biti zahtjevan zadatak za vas.

Slobodni, oni koji vas “startuju” u ovoj sedmici su ili zauzeti ili ste svjesni da samo pričaju u prazno i da vi tu nemate šta da tražite. Ukoliko vam je zanimljivo da flertujete i ne očekujete ništa više od toga, onda samo naprijed! Za tako nešto je ova sedmica dušu dala.

Zdravlje. Ponovljene prehlade, alergije koje se vraćaju, iznova i iznova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info