Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Onaj osjećaj da vam je sve nadohvat ruke, ali da to nikako ne možete istinski da realizujete i dohvatite, biće prisutan većim dijelom ove sedmice. Računajte u ovoj sedmici samo na neke manje pomake – kao da tek počinju da stižu informacije ili da se tek formiraju prave prilike za vas.

Ukoliko ste opterećeni papirologijom, bojimo se da ćete do rješenja doći zaista teškom mukom, a moguće je da će nešto od ovoga biti prolongirano i za naredni period.

Ljubav. Potrebno vam je više mira, opuštanja, ponekad čak i malo povlačenja i više aktivnosti sa prijateljima, ali voljena osoba ima potpuno drugačije planove za vas dvoje. Vi biste da ćutite, a partner želi priču. Vi biste da uživate zajednički kod kuće, a partner želi da izađete i budete aktivniji u društvu.

Čini se da se vi ne pitate u ovoj sedmici i da ćete morati da se prilagodite željama druge strane, jer će u suprotnom dolaziti do prebacivanja.

Slobodni, opterećeni ste nekom prošlošću – non stop vrtite u glavi stare filmove i pokušavate sebi da date odgovore na pitanja koja vas muče. Ma batalite tu prošlost više – vrtite se u začaranom krugu, a potencijalne nove prilike ni ne primjećujete.

Zdravlje. Mala prehlada može postati ozbiljniji problem. Osjetljivost pluća i bronhija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info