Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.06.2019. do 16.06.2019.

0

Posao. Sve se ubrzava do maksimuma, a vi pokušavate da se snađete i prosto vam nije jasno kako izdržavate ovaj tempo. Rješavate obaveze jednu po jednu, ali se mora priznati da sve to pomalo otaljavate pa je moguće da dođe do prebacivanja od strane saradnika, klijenata ili nadređenih.

Umjesto da priznate (makar sebi ako ne možete drugima) da je greška do vas, vi možete otići u drugu krajnost i krenuti sa raspravama. Nemojte, ovo je potpuno nepotrebno. Iskulirajte, napravite kompromis.

Ljubav. U ovoj sedmici kontrolišite i svoje emocije i svoje reakcije. Previše ste iznutra uzburkani i onda možete odreagovati pretjerano na nešto što vi smatrate provokacijom od strane voljene osobe.

Ne uplićite se u teme za koje znate da mogu postati neprijatne po vas ili koje vam smetaju, jer insistiranje na njima može dovesti do konflikta pa čak i prekida komunikacije, makar kratkotrajnog. Tu vatru koju nosite u sebi iskoristite na pravi način – na strast i aktivniji društveni život sa voljenom osobom.

Slobodni, spopali su vas udvarači sa svih strana pa možete postati vrlo neprijatni u pokušajima da ih rastjerate. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, ona, kao za baksuz, sada kao da vas ne primjećuje…

Zdravlje. Hormoni vam luduju, imate problem sa nervozom, sa nesanicom. Bolovi u stomačnoj regiji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info